söndag 6 juni 2010

HELGEN !!! 4-6 JUNI !!!

i dag e de söndag, snart måndag i gen!! var i hörby på fest hos pia och henke, vi sov över där till lördagen!! pia hade två kompisar också där malin och henrik, trevliga var dem med!!!

vi sjöng singstars och spelade yatzy och uno!! vi hade kul, sen var de dax för att lägga oss, men somna nej de gjorde jag inte! först sova i samma rum som två som snarkar, de går bara inte!! och sen två andra som pratde hela natten in på morgonen, så sov kanske sammanlagt en timme allt som allt!! så trött var man på lördagen, satt och läste en hel del på lördagen!! vi körde hem på eftermiddan!

på lördag kväll så cycklade vi till per och linda, vi satt och spelade uno med dem, vi var väll hemma vid ett på natten!!

på söndagen åkte vi till skogen med jesscia och jennie, och kim och våra hundar, de gick bra alla tre hundar kom bar överens men de brukar dem göra, brukar inte vara några problem !! sen efter vi hade varit i skogen så åt vi lunch hemma hoss oss, spelade en runda uno!!! en på kvällen var de bara slappa!!!